Slide
Slide
previous arrow
next arrow

TOINE VOSSENToine Vossen
Owner Care for Performance
(18 juni 2020)

Door de plezierige en professionele aanpak van Francien hebben we in een relatief korte periode ons nieuwe logo en website kunnen realiseren!

 


BABS BOUWMANBabs Bouwman
Freelance tekstschrijver
(5 december 2019)

Francien heeft goed gevoel voor kleuren. Door haar mensenkennis heeft ze perfect in de gaten wat mooi aansluit bij de stijl van je bedrijf en waar je goed in bent. Dat heeft ze mooi vormgegeven in het ontwerp van mijn logo en visitekaartje. Francien doet haar werk professioneel, vakkundig, pragmatisch en tegen een schappelijk tarief.


JENNIFER BELLOMr. Jennifer Bello
Just & Judicial
(31 oktober 2019)

Francien ken ik als een persoon die hart heeft voor haar klanten. Zij zet zich niet alleen in voor bestaande ondernemingen, maar steekt met haar speciale pakket voor starters ook haar nek uit voor deze doelgroep. Francien spreekt op een prettige en vertrouwde manier over een huisstijl, logo’s en websites en wat dit voor een onderneming kan doen. Als starter voelde ik mij net zo goed gewaardeerd als een ervaren ondernemer. Francien heeft mensenkennis en oog voor de behoeften van mijn onderneming. Ze geeft goede tips voor marketing en zichtbaarheid. Deze brengt ze zelf ook in de praktijk door niet alleen online zichtbaar te zijn, maar ook op grotere en kleinere events alsmede oriëntatiedagen voor starters. Daar mag haar stappenplan in een boekje op broekzakformaat niet bij ontbreken en ik heb er ook een in mijn bezit.

Mijn logo en visitekaartje worden bewonderd en ik geef mijn visitekaartje met trots aan geïnteresseerden. Hartelijk dank voor je creatieve hulp Francien!


GERTINE FORNERODGertine Fornerod
Creatie Coach (2 mei 2019)

Francien heeft mijn logo en visitiekaartjes ontworpen. Ik ben heel tevreden over het ontwerp. Ik ben onder de indruk van haar creativiteit en vakmanschap. Ook heeft ze een leuke werkplek die uitnodigt tot creativiteit. Ik kan haar iedereen aanraden!

 


ALEXANDRA BONEAlexandra Bone
Slim Life
(8 februari 2019)

Francien is een fantastische hulp bij het ontwerpen van je logo. Ze luistert goed naar alle wensen en weet precies in een beeld vast te leggen wat je wilt laten zien. Samen ga je door het proces en daarbij zijn haar ideeën en adviezen onmisbaar. Het resultaat is dan ook geweldig. Ik zou Francien van harte aanbevelen!


MARTINE DE WITTEMartine de Witte
Catering de Witte
(28 januari 2019)

Francien, super bedankt voor het mooie ontwerp van het logo en de prettige samenwerking. En ook fijn dat het zo lekker snel geregeld kon worden allemaal.

 


 

Gendi Design
Velperengh 16,
3941 BZ  Doorn

e: info@gendidesign.nl
t: 06 10 331 405

KvK 58979018
btw NL001328765B27