Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Gendi Design is een klein ontwerpbureau, gespecialiseerd in grafisch ontwerp, ontwikkeling van kleine tot middelgrote websites en webshops,  productie van drukwerk en buitenreclame en het creëren van 3d-visualisaties. Gendi Design is in 2010 opgericht door Francien van der Wardt.


Gendi Design werkt sinds geruime tijd nauw samen
binnen een vast team van professionals met elk hun eigen competenties die onderling vooral complementair zijn. Als team kunnen we daardoor bogen op een flinke dosis relevante kennis en ervaring die we flexibel kunnen inzetten voor onze klanten. Deze kleinschalige, efficiënte structuur stelt Gendi Design als ontwerpbureau in staat met bescheiden overhead een brede klantenschare effectief en als allround professional te bedienen.

Concreet. Of het nu gaat om een logo of een complete huisstijl, een flyer of een corporate brochure, een visitekaartje, een website of om welk ander marketingcommunicatie gerelateerd product dan ook: het moet 'kloppen'! In essentie betekent dit dat elke (reclame)uiting, zowel visueel als tekstueel, moet passen bij je onderneming en als zodanig herkenbaar moet zijn. Uniek dus, mét uitstraling!

En dát is precies waar we binnen Gendi Design naar streven: uitstraling en herkenbaarheid voor onze klanten. En we geloven dat die uitstraling en herkenbaarheid zo breed mogelijk moeten worden uitgedragen; eigenlijk in alles waarmee je als bedrijf naar buiten treedt. Vandaar dat Gendi Design zich niet alleen graag verdiept in de eisen en wensen van haar opdrachtgever, maar ook in de opdrachtgever zelf. En in diens doelgroep. De klant van de klant dus. Want alleen als we ook die helder voor ogen hebben, kunnen we optimaal presteren. Voor onze eigen klanten.


Weten wat Gendi Design voor specifiek jouw onderneming kan betekenen?  Pak dan nu je telefoon of stuur een mailtje. Een kennismakingsafspraak verplicht je tot niets en is zo gemaakt. We horen graag wat je nodig hebt en hoe we kunnen helpen!

 

Gendi Design
Velperengh 16,
3941 BZ  Doorn

e: info@gendidesign.nl
t: 06 10 331 405

KvK 58979018
btw NL001328765B27